Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

Andra behandlingar

Användningen av peruker, tupéer, hårförlängningar eller ändringar av frisyren , om du har tillräckligt , kan naturligtvis dölja förlusten. Men dessa förfaranden förefaller inte vara tillräckligt i dag, eftersom vikten av ett bra utseende blivit mer betydelsefullt, vilket oundvikligen ökar komplexen för håret hos män och kvinnor.

För närvarande pågår flera undersökningar om olika behandlingar mot håravfall  som i en nära framtid kan bidra till kampen mot skallighet. De flesta är under utredning, men det finns andra, som redan tillhandahållits inom specifika områden, vars effektivitet fortfarande inte är helt klart, för att uttrycka det milt. Här nämner vi några:

Kloning av hår (kapillär kloning):

Denna behandling innebär skonsamma abrasioner i hårbotten med en rad små injektioner som stimulerar tillväxten hos det döda håret. Man implanterar follikulära celler samtidgt som man ersätter en del av håret.

Det finns dock fortfarande vissa problem med denna teknik i fråga om säkerhet och kostnad (det innebär en stor utgift  om du inte har en bra summa pengar), eftersom man måste införa hår för hår är det inte bara en mödosam uppgift men också mycket dyr. Detta bör finnas tillgängligt de kommande 5-10 åren och till en början kommer det att ha ett mycket högt pris, och kommer att vara en teknik för behandling av individer som är helt flintskalliga.

Adenosin / Adenogen:

Adenosin (som marknadsförs under namnet Adenogen) är en mycket känd produkt eftersom den har varit med på TV, men den har mer ett rykte än något annat. Den består av en kräm som appliceras direkt på de berörda områdena två gånger dagligen och till en början i sex månader. Man har ännu inte kunnat bedöma de faktiska resultaten av denna behandling för håravfall och det vetenskapliga samfundet anser inte att deras resultat är särskilt spektakulärt.

RU58841:

Det är ett helt lokalt (för utvärtes bruk) läkemedel, så i teorin skulle det inte ge allvarliga effekter. De främsta nackdelarna är att den inte har stöd av några stora laboratorier och har inte blivit godkänd någonstans i världen. Självklart skapar detta en hel del misstro för produkten.

Crinagen:

Crinagen är en naturlig produkt som syftar till att stoppa håravfall och främja tillväxten. Den presenteras som en lotion för utvärtes bruk och är tillverkad av 100% naturliga ingredienser. På papperet är de kliniskt effektiva, men i praktiken har inte resultaten ännu testats. Vad man vet så här långt är att den har en stor makt gällande hämmandet av DHT (manligt hormon kopplat till håravfall) och kan användas av både män och kvinnor.

T-Flav och Innovate:

Dessa två produkter av japanskt ursprung hade höga förväntningar på framgång, men med tiden har det visat sig att även om de lovande enastående resultat, så innebär det inte en verklig lösning, om syftet är att återskapa det förlorade håret . Det verkar bara som att det stoppar håravfallet, men det finns andra billigare produkter som också fungerar bra för det. Idag finns inga tillförlitliga vetenskapliga bevis som att garanterar dess säkerhet och effektivitet.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden