Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

Laser terapi

Under senare tid har laserterapi kommit fram som ett effektivt alternativ till konventionella metoder inom olika områden med inriktning mot hälso- eller skönhetsbehandlingar, bland annat. Om vi ser till de hårproblem som både män och kvinnor har i hela världen kan laser positionera sig som en pålitlig och framgångsrik lösning gällande denna fråga. Idag kan vi säga utan tvekan att lasern för håret är den mest revolutionerande metoden på marknaden för att lösa skallighet och håravfall hos personer. Detta är dess fördelar:

Fördelar:

  • Bromsar håravfall
  • Går in i och stimulerar hårbotten
  • Främjar blodcirkulationen till hårsäckarna
  • Håret blir friskare, starkare, mer motståndskraftigt och får mer volym
Hej! Jag heter Steven och jag vill berätta för er om en borste för återskapande av håret som heter FOLILASER, först måste jag säga att jag alltid har haft mycket hår men sedan märkte jag hur jag började att tappa håret och jag förlorade självförtroendet, när jag duschade på morgonen kunde jag se hur håret åkte ner i avloppet…
Laserborste

Med laserterapi är det inte nödvändig med obekväma behandlingar som är baserade på lotion, schampo och massage (utöver att man också undviker kostsam kirurgi) vars resultat kommer på lång sikt. Den lågintensiva laserborsten tränger in i vävnaden i hårbotten och stimulerar och främjar blodcirkulationen i hårsäckarna. Tack vare det ljus de får (ljusterapi), aktiveras metabolismen i hårets celler och deras förmåga till självförnyelse och hårsäckarna börjar en process av cellulär reparation vilket resulterar i ett hår som är friskare, starkare och med mer volym.

Flertalet studier och undersökningar har visat att kapillär laser bromsar håravfall och gör till och med så att, hos vissa patienter, delar av håret återställs på ett påfallande sätt.

Dess användning är enkel: kapillär laser uppnår en stark stimulans i hårbotten, förbättrar blodcirkulationen, ger hårsäckarna näring och eliminerar överflödigt DHT (dihydrotestosteron) i håret. Det verkar över hela området i hårbotten, från rot till topp och ger alla näringsämnen och vitaminer som behövs för att håret ska läka, bli starkare, varaktigt och med större volym. Ljusterapi är nyckeln till allt detta, för utan det skulle det vara omöjligt att återställa cellerna i håret.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden