Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

Hur väljer jag min borste?

Vi råder dig att du läser dessa förslag innan du tar ett beslut. Dessa är några av de delar som vi tycker är oumbärliga för denna typ av apparat.

Registrerad i EU och CE märkt

Enligt oss är detta är oumbärligt: du bör försäkra dig om att laserborsten som du väljer är registrerad i EU och är CE märkt, vilket hänvisar till att den i dess framställning har använt material av hög kvalitet och som passar för en kontinuerlig kontakt med hårbotten. Du bör alltid leta efter produkter som har de garantierna; på så sätt vet du om de är av kvalitet eller inte.

Informera dig

Läkarrekommendationer

Säkerställ garantierna utifrån säkerheten som de erbjuder. Vi tycker att det är mer än tydligt att om en produkt som kan relateras till hälsa stöds av professionella läkare inom ämnet, så är det för att de har kunnat bekräfta att behandlingen är säker och effektiv.

Kvalitet

Återbetalningsgaranti

Apparaten som du köper bör ha en återbetalningsgaranti. Om den inte har det är det bättre att du inte köper den, ja för det är ganska tydligt att om en produkt är säker och effektiv bör den ha en garanti som styrker det och ger mer tillförlitlighet för eventuella kunder.

Välj

Teknologi

Var särskilt uppmärksam på all information som finns angående apparatens teknik, att de inte ger dig vad som helst för pengarna. Ju mer bekväm och lätt den är att använda desto bättre. Tänk på att dessa borstar baseras på låg intensiv vibrerande ljusterapi vars syfte är kapillär återskapelse i hårbotten genom att stimulera hårsäckarna. Eller uttryckt med andra ord, ljuset går igenom huden och gör att blodflödet ökar och ger syresättning och näringsämnen till vävnaderna. Så pass enkelt är det, så leta efter en borste som är så funktionell – och effektiv- som möjligt.

Behandling
Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden