Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

PRODUKTJÄMFÖRELSER

Som med alla produkter, inklusive laserborstar så finns det stora skillnader. I detta avsnitt jämför vi de mest utmärkande laserborstarna på marknaden, genom en grundlig analys av vad som utmärker varje. Dessa är de fördelar som kan erhållas:

Fördelar:

  • Bromsar håravfall
  • Går in i och stimulerar hårbotten
  • Håret blir friskare, starkare, mer motståndskraftigt och får mer volym
  • Stimulera blodcirkulationen mot hårsäckarna och på så sätt främja tillväxten av nytt hår

*Dessa jämförelser har övervakats av följande läkare:
Doctor Arana – Referensnummer: 6785

 

FOLILASER * * * * *

Folilaser är enligt oss den laserborsten med högst kvalitet med marknaden just nu. Den har en modern och ergonomisk design, och den inkorporerade exklusiva teknologin Folilaser Vibratonic stimulerar denna aktiva vibrationsteknik och blodtillförseln till hårsäckarna och främjar tillväxten av nya hår. Längden på dioderna är längre än hos någon annan borste med dessa funktioner och detta påverkar direkt effektiviteten, eftersom ljusstrålarna når överallt. Piggarna är utbytbara (och avtagbara) och har olika hårdhet, som gör att den kan användas av mer än en person.

Andra fördelar är att den är trådlös vilket ger större rörelsefrihet och mer komfort. En skärm / display är integrerad vilken gör det möjligt att se hur lång tid den använts, och omfattar även ett larm som meddelar dig när du är klar. Dess smarta batteriladdare förlänger batteriets livslängd, och skadar batteriet mindre. På grund av följande och många andra skäl är den CE märkt; tekniska studier  utförda i EU, medicinska rekommendationer, återbetalningsgaranti på 3 månader, etc . Vi tycker att Folilaser är laserborsten som är mest komplett av dem som vi hittat.

LASER REPUBLIC* * * *

Velform Power är nästa i vår ranking. Det är en annan bra produkt som med vibrationsteknik, men den är enligt oss inte lika bra som den förra eftersom den varken har certifierat eller genomförda studier eller läkarrekommendationer. Dioderna är kortare än de hos Folilaser, vilket gör att effektiviteten blir lägre. Tekniskt sett är den här apparaten mindre utrustad än den första i vår rankning. Den ger i sitt erbjudande gåvor i form av tre små tillägg och med en återbetalningsgaranti på 6 månader efter leverans.

ANDROHAIR* * *

På tredje plats hittar vi Androhair. Denna laserborste är CE märkt, vilket hänvisar till produkten säkerhet. Och på dess hemsida försäkrar de att de har genomfört studier på apparaten, både på män och kvinnor, men man ser inget laboratorium som säger sig ha utfört dessa. När det gäller bekvämlighet har den inget alarm som talar om hur länge den har använts eller som talar om när du bör avsluta. Tekniskt sett anser vi att den är mindre avancerad än Folilaser men erbjuder i övrigt samma som andra apparater av detta slag (men de har ingen återbetalningsgaranti).

HAIRPRO *

På sista plats – och alltid baserat på vårt uppskattande och på e-mailen vi får av våra läsare- finner vi HairPRO. Enligt en försäljningswebb, har denna laserborste ”utvecklats av NASA och har en stärkande effekt med mikro- blodcirkulation som hjälper till att stimulera och främja tillväxten av håret”. De har inga studier och är inte CE märkt, de har heller inga läkarrekommendationer dock har den garanti… Så slutligen kan man enligt oss säga att det är en apparat av mindre kvalitet.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden