Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

Vanliga frågor

Fungerar verkligen dessa naturprodukter?

Många studier har visat på effektiviteten hos de aktiva ingredienserna i dessa produkter. Deras formel tillåter att hårbotten återställs och förbereder den för att det mest ömtåliga håret ska få nytt liv och bli friskt och kraftfullt. De garanterar näringstillsättningen som gör att de mest ömtåliga hårsäckarna får nytt liv, utöver att de blockerar produktionen av DHT, vilket bromsar håravfallet.

Om du vill läsa om egenskaperna hos de bästa naturprodukterna, klicka här


Hur fungerar de?

Det är mycket enkelt. Dessa kosttillskott brukar presenteras i två format, piller och krämer, och ingredienserna som dessa behandlingar innehar hämmar de enzymer som omvandlar testosteronet i dihydrotestosteronet och tränger in i hårbotten och förenas med androgenreceptorerna runt hårsäckarna. På det sättet förhindras dess samverkan med DHT.


Är dess användning säker?

Ja, sammansättningen av dessa produkter är utvecklad helt och hållet från örtextrakt med terapeutiska egenskaper och alla dess ingredienser är naturliga och säkra.


Vilka är fördelarna med behandlingarna?

  • Bromsar håravfall
  • Stimulerar den kapillära tillväxten på ett naturligt sätt
  • Underlättar näringsintaget som gör att de svagaste hårsäckarna får nytt liv
  • Blockerar produktionen av DHT utan att agera mot testosteronet

Hur lång tid dröjer det innan jag ser de första resultaten?

Processen brukar variera från person till person, efter var och ens tillstånd , men i de flesta fallen kan mas se synliga resultat efter några veckors användande. Först kommer det upp mycket fina och små hår, knappt synliga, men dess tjocklek och pigment är nästan som normalt i de områdena som innan var mindre täta.


Har dessa produkter några bieffekter?

Dessa produkter är naturliga och säkra, därför inverkar de inte på läkemedel och är inte skadliga för din hälsa. Du bör endast se till att du inte är allergisk mot någon av komponenterna i formeln. Om det skulle vara så är det rekommendabelt att rådfråga en läkare eller specialist innan användning.


Fungerar det både på män och kvinnor?

Givetvis. Naturprodukter är en behandling som fungerar både på män och på kvinnor, eftersom håravfall är något som drabbar båda könen.


Är det nödvändigt med läkarrecept för att införskaffa dessa produkter?

NEJ. Dessa produkter består endast av naturliga ört ingredienser, därför är de INGA LÄKEMEDEL och det är inte nödvändigt med läkarrecept för att införskaffa dem.


Kan de kombineras med läkemedel?

För den frågan är det bästa att rådfråga en läkare, eftersom varje produkt och varje person har sina konkreta egenskaper.


Vilken dosering har pillerna?

Samma som vilka vanliga piller eller tabletter som helst. Det vanliga är 1 eller 2 om dagen, tillsammans med vatten och efter någon måltid för att få optimala resultat.


Måste man vara myndig för att införskaffa dessa behandlingar?

Ja. Det är obligatoriskt att vara myndig för att införskaffa och använda dessa produkter.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden