Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

PRODUKTJÄMFÖRELSER

Bland naturprodukterna finns det bättre och sämre. De mest framträdande är enligt oss de som har utvecklats till följd av analyser av högsta kvalitet, och som är registrerade i EU. I det här avsnittet kan du jämföra för- och nackdelar med varje produkt, med hänsyn till sådana viktiga faktorer som kvaliteten på ingredienserna, säkerheten eller medicinska rekommendationer. De naturliga produkterna för alopeci kan:

Fördelar:

  • Bromsa håravfall
  • Stimulera den kapillära tillväxten på ett naturligt sätt
  • Underlätta näringsintaget som gör att de svagaste hårsäckarna får nytt liv
  • Blockera produktionen av DHT utan att agera mot testosteronet
*Garantin gäller enbart om man återlämnar produkten utan att öppna den eller använda den

*Dessa jämförelser har övervakats av följande läkare:
Doctora Mallmann – Referensnummer: 49843

FOLIACTIVE * * * * *

Enligt uppgifter som vi har fått av våra experter och de mail som vi dagligen får av våra läsare är Foliactive den bästa produkten som finns på marknaden i nuläget. Denna produkt kommer i 2 olika format, piller och spray och den fungerar på båda könen. Dess sammansättning är naturlig och säker och den är registrerad i EU (det är det enda kosttillskottet i vår ranking som är det), vilket garanterar att de fyller upp till kraven på kvalitet och säkerhet enligt gällande normer för denna typ av produkt. Allt med Foliactive är fördelar: återbetalningsgaranti på 90 dagar, kundtjänst 24 timmar om dygnet och medicinskt rekommenderat. De har även kund- vittnesmål (en video), och den bästa relationen mellan pris och kvalitet som vi har hittat på nätet när det gäller denna typ av produkt. De ger även en bonus i form av en e- book med de bästa råden för att undvika håravfall. Utan tvekan så är det dess formel, resultat och egenskaper som gör att den står ett steg längre upp än de övriga.

PROVILLUS * * *

Provillus är nästa på vår ranking. Den har enligt oss en bra formel –även om den är mindre effektiv än den föregående-, och detta kosttillskott fungerar också bra på båda könen. I detta fall är produkterna dock separerade, det vill säga det finns en för män och en för kvinnor som har en annan formel. Den är inte registrerad i EU och den har heller inte rekommendationer från läkare, något som vi anser gör produkten mindre trovärdig. Deras återbetalningsgaranti ligger även den på 90 dagar, även om det är så att för att du ska få pengarna tillbaka så måste du lämna tillbaka produkten utan att använda den eller öppna den. Generellt sätt kan vi säga att den första produkten ger bättre garantier.

PROCERIN * * *

Härefter finner vi Procerin. Till en början verkar det vara en seriös produkt med en välordnad hemsida. Den består av tabletter och ett serum som man kan köpa ihop med tabletterna eller separat, den kompletta behandlingen är mer effektiv. Procerin «består av ett preparat som är speciellt anpassat för manligt håravfall» och «har utvecklats av naturliga och effektiva beståndsdelar (vetenskapligt bevisade) för att undvika håravfall»; men det finns inget underskrivet vittnesmål från någon läkare som rekommenderar produkten och som styrker detta påstående.

Den är inte heller registrerad i EU och ger ingen gratis bonus. Men till dess förmån kan vi säga att den har en återbetalningsgaranti, det är en fördel men även de andra produkterna i rankingen har detta.

HARVOKSE**

Pilfood är den fjärde och sista produkten på vår ranking. De kommer som piller och dess formel tycker vi är av sämre kvalitet bedömd utifrån dess effekt på håravfall. Även om den erbjuder mer eller mindre samma saker som de andra så saknar den ett av de viktigaste elementen: den har inget läkarcertifikat. Vi har inte heller funnit logon som säger att den är registrerad i EU vilket får oss att tänka att den heller inte är registrerad som kosttillskott. Vi kan inte säga så mycket mer om denna produkt, eftersom den för majoriteten av våra läsare har varit den sämsta av alla de vi analyserat i vår jämförelse.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden