Håravfall | Hitta effektiva lösningar mot håravfall

Behandlingar för skallighet

  • Kapillär laser

Under senare tid har laserterapi kommit fram som ett effektivt alternativ till konventionella metoder inom olika områden med inriktning mot hälso- eller skönhetsbehandlingar, bland annat. Om vi ser till de hårproblem som både män och kvinnor har i hela världen anser vi att laser kan positionera sig som en pålitlig och framgångsrik lösning gällande denna fråga. Enligt oss kan man säga att hårlaser är den mest revolutionerande metoden på marknaden för att lösa skallighet och håravfall hos personer. Detta är dess fördelar:

Fördelar med laserterapi:

  • Bromsar håravfall
  • Går in i och stimulerar hårbotten
  • Främjar blodcirkulationen till hårsäckarna
  • Håret blir friskare, starkare, mer motståndskraftigt och får mer volym
Laserborste

Med laserterapi är det inte nödvändig med obekväma behandlingar som är baserade på lotion, schampo och massage (utöver att man också undviker kostsam kirurgi) vars resultat kommer på lång sikt. Den lågintensiva laserborsten tränger in i vävnaden i hårbotten och stimulerar och främjar blodcirkulationen i hårsäckarna. Tack vare det ljus de får (ljusterapi), aktiveras metabolismen i hårets celler och deras förmåga till självförnyelse och hårsäckarna börjar en process av cellulär reparation vilket resulterar i ett hår som är friskare, starkare och med mer volym. Flertalet studier och undersökningar har visat att kapillär laser bromsar håravfall och gör till och med så att, hos vissa patienter, att delar av håret återställs på ett påfallande sätt.

Dess användning är enkel: kapillär laser uppnår en stark stimulans i hårbotten, förbättrar blodcirkulationen, ger hårsäckarna näring och eliminerar överflödigt DHT (dihydrotestosteron) i håret. Det verkar över hela området i hårbotten, från rot till topp och ger alla näringsämnen och vitaminer som behövs för att håret ska läka, bli starkare, varaktigt och med större volym. Ljusterapi är nyckeln till allt detta, för utan det skulle det vara omöjligt att återställa cellerna i håret.

  • Naturprodukter

Intåget på marknaden för naturliga produkter mot håravfall hade inte kunnat vara mer framgångsrikt. Med tanke på den långa och välkända listan över farmaceutiska produkter med grava bieffekter och dyra kirurgiska ingrepp, vars risker ger upphov till viss oro inom vissa delar av den drabbade befolkningen, så har de naturliga produkterna blivit realistiska alternativ för att bekämpa detta problem. Dess fördelar är:

Fördelar med naturprodukter:

  • Bromsar håravfall
  • Stimulerar den kapillära tillväxten på ett naturligt sätt
  • Underlättar näringsintaget som gör att de svagaste hårsäckarna får nytt liv
  • Blockerar produktionen av DHT utan att agera mot testosteronet

Dessa kosttillskott brukar framställas i två format, piller och lotion och/eller schampo, och de består av örtextrakt med terapeutiska egenskaper av högsta kvalitet. De flesta av dessa behandlingar kan man få via Internet och de syftar speciellt till att blockera DHT (dihydrotestosteron), som är en av de främsta orsakerna till håravfall.

Ingredienserna som dessa behandlingar innehar hämmar de enzymer som omvandlar testosteronet i dihydrotestosteronet och tränger in i hårbotten och förenas med androgenreceptorerna runt hårsäckarna. På det sättet förhindras dess samverkan med DHT. De bästa naturliga produkterna på marknaden, ja för alla har givetvis inte samma kvalitet, ska enligt oss införliva i sin sammansättning vitaminer som bidrar till en snabb återhämtning och en reproduktion av håret och ger hårbotten de nödvändiga näringsämnena för att förhindra håravfall och främja hårväxten.

Vinn 50SEK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 50SEK rabattoch många andra erbjudanden